Noves activitats

Ja en la fase 3, es permeten petites reunions, activitats amb el 50% de l’aforament, sempre que es mantinguin certes mesures de seguretat. Es reprèn el casalet d’estiu i s’inicia el Casal ambiental Jove de les Planes, una manera d’aprendre i gaudir a través de la natura. També s’ha iniciat una nova proposta per treballar la memòria, es tracta del programa Recorda’t de recordar que s’emet cada cap de setmana per Ràdio les Planes i que també es pot escoltar a través de la pàgina web de Ràdio les Planes.

A les Planes s’han reprès algunes classes de ioga, classes de bateria i el taller de ceràmica, totes elles activitats molt terapèutiques que ajuden a millorar la qualitat de vida. Aquí teniu la informació amb els horaris:

Però algunes activitats encara continuen realitzant-se on-line, com tot seguit us detallem:

DANSASANA: Moviment terapèutic, expressiu i creatiu guiat per Patrícia Garcia.

Com i quan: DILLUNS I DIVENDRES a les 10h, i DIMECRES a les 16:30h, connectar-se per zoom amb la Patrícia. Preu 5€/sessió. 1’15h aprox de durada. Per les persones que es suscriguin a la web de DansaSana tenen una sessió de regal. Més info: DansaSana

ART TERAPÈUTIC PER ADULTS: Espai d’exploració emocional a través dels llenguatges artístics guiat per Imma Mudarra. Un temps per treballar a partir de les múltiples emocions amb les quals convivim aquests dies. Un espai per experimentar-nos des de la creativitat, donar-nos un moment per l’escolta pròpia, al nostre ritme i sense judici. No és necessària tenir experiència artística, només curiositat per experimentar.

Què necessites: Treballarem amb els materials que tinguis a casa, des de revistes, diaris, llanes, fil i agulla, llapis i retoladors, material reciclat, teles, tisores, adhesiu o també materials casolans com cafè, sucre…

Com i quan: DIMARTS de 10.00 h a 11.30 h pel lloc web Jitsi (EspaiSocArt). Si desitges més informació, et pots posar en contacte immamudarra@hotmail.com

TAI XI: Una Pràctica corporal amb exercicis senzills per millorar el teu benestar en temps de confinament. També ens ajuda a reforçar el nostre sistema inmunitari. Sessions guiades per Juan Justicia.

Com i quan: DIJOUS a les 18.00h connectar-se per zoom amb Juan (647 98 39 45), que enviarà la clau d’accés.

Per Sant Jordi, les finestres, portes i balcons de les Planes es van despertar engalanades de roses fetes a ma, dibuixos i instal·lacions. Una veritable exhibició de la creativitat i imaginació dels habitants del poble. Moltes gràcies a tots i totes per participar!

Per Sant Jordi, es finestres, portes i balcons de les Planes es van despertar engalanades de roses fetes a ma, dibuixos i instal·lacions. Les decoracions de Sant Jordi han estat una veritable exhibició de la creativitat i imaginació dels habitants del poble. Dracs, roses i arcs de Sant Martí han conviscut en un mateix paisatge. Martí Moltes gràcies a tots per participar i omplir d’alegria aquesta bonica diada!

Les àvies Remeieres de l’Associació Pedra Tosca van realitzar el passat DIVENDRES 17 d’abril a les 16h un taller sobre plantes i remeis casolans per reforçar el Sistema Immunitari amb l’assistència de 70 persones.

Tot seguit les receptes que van elaborar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s