Amb les mans

Què saps fer amb les mans? Segur tens algun do, o potser està adormit i ara és el temps de fer-lo aflorar. Aquí trobaràs recursos i idees per a poder-lo desenvolupar.

Explora allò què pots fer

Retalla, enganxa, pinta, estripa, puleix… Trobaràs un arsenal d’INSPIRACIÓ en imatges tot destacant els teus gustos i interessos a Pinterest. Si no ho coneixes, obre un compte i en gaudiràs. Pots explorar la vessant més creativa i artística a través dels curos on-line de Domestika.

Si et calen IDEES, per començar, hi ha molts videos sota el títol d’Idees en cinc minuts que de manera resumida t’ofereixen vàries opcions, o aquest altre de l’Astucerie.

Ara és un bon moment per ARRENJAR ESPAIS I OBJECTES, transformar la teva llar amb la creativitat de les teves mans. A Yonolotiraría i Steffido us ofereixen idees simples de bricolatge i reciclatge.

El món de la COSTURA t’obre un ampli ventall de possibilitats, des de customitzar peces de roba que ja tens a crear els teus propis dissenys. Hi ha molts canals sobre el tema, alguns com aquest de la Nairamkitti o Mamicrafter que permet desenvolupar idees també per a principiants. Aquesta darrera també inclou consells per a la llar.

Una de les aficions que ha anat creixent és l’SCRAP BOOK, que consisteix en crear llibres i d’altres suports amb trossos de paper, cartró i reciclatge. Existeixen moltes pàgines especialitzades, però us destaquem aquests de l’Iva Kirilova, K-mono, Sweet Moma o el de la Xènia Barrull per a poder-se iniciar.


Una descripción del proyecto y los trabajos presentados.


Construïm alguna cosa junts.

https://lesplanesresilient.com/contact/