Propostes Laboratoris

Explora allò que pots aportar

Durant unes setmanes hem estat rebent les propostes dels veïns del poble que han respòs a la crida dels laboratoris participatius, un espai col·laboratiu d’aprenentatge i creació. Farem les primeres reunions de treball a partir de mitjans de novembre, si no es pogués de manera presencial, seria on-line. A través d’aquest formulari t’hi pots apuntar:

Tot seguit us presentem les propostes que han sorgit, i ara és el moment d’apuntar-vos a aquelles que us interessen per poder conformar els equips de treball.

PROPOSTA 1: JOC DE ROL EN VIU

Joc de Rol en viu d’una jornada per diverses localitzacions a l’aire lliure en la població de les Planes d’Hostoles en la qual els seus participants, organitzats per equips, hauran de superar diverses proves i demostrar el seu enginy.
Argument del joc: Després d’un virus mortal, les Planes és l’última esperança de superviència. El poble haurà de lluitar per vèncer el virus i portar la pau al món.
Si vols participar com a membre de l’organització del joc? (majors de 16 anys)

PROPOSTA 2: ARGOLLES I ARTERÀPIA

Les argolles penjades de les façanes d’algunes de les vies del nucli antic de Les Planes d’Hostoles des del temps de la transhumància, ens serveixen com a fil conductor per a convidar als col·lectius de la població a re-pensar el seu lloc, el seu per què en el poble que habitem des d’una mirada arterapèutica. Un espai per expressar i buscar maneres de reivindicar-se com a col·lectiu.

PROPOSTA 3: STREET ART

Art de carrer (i al carrer) pot englobar tant missatges als murs, com rap a la via pública, com graffitis, com balls de break dance i hip hop… Vine a explicar-nos què vols explorar, trobem els espais on fer-ho i actuem.

Tota una oportunitat per aprendre de forma gratuïta de la mà de professionals, places limitades. Per conèixer en Daura, que realitzarà el taller de rap, us recomanem aquest video reportatge sobre els seus inicis al rap.

Ja t’has apuntat?


Tres propostes,

tres intervencions a l’espai públic


Construïm alguna cosa junts.

https://lesplanesresilient.com/contact/


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s